Garnet Time Schedules

Daily Schedule

Period A B C D   A
1
8:00-9:00
60 min.
1 2 3 4   1
2
9:04-9:59
55 min.
2 3 4 1   2
3
10:03-10:58
55 min.
3 4 1 2   3
Garnet Time
11:01-11:46
45 min.
GARNET TIME   GARNET TIME
4
11:49-12:44
55 min.
5 6 7 8   5
5
12:48-1:43
55 min.
6 7 8 5   6
6
1:47-2:42
55 min.
7 8 5 6   7
  Drop 4 & 8 Drop 1 & 5 Drop 2 & 6 Drop 3 & 7   Drop 4 & 8

Bell Schedules

1/2 Day 2:22 Delay 2 Hr. Delay 1 Hr. Delay A B C D
1
8:00-8:42
42 min.
1
8:00-8:55
55 min.
1
10:00-10:40
40 min.
1
9:00-9:50
50 min.
1 2 3 4
2
8:46-9:26
40 min.
2
8:59-9:51
52 min.
2
10:44-11:19
35 min.
2
9:54-10:39
45 min.
2 3 4 1
3
9:30-10:10
40 min.
3
9:55-10:47
52 min.
3
11:23-11:58
35 min.
3
10:43-11:28
45 min.
3 4 1 2
  Garnet Time Garnet Time Garnet Time Lunch (20 min) Lunch (20 min) Lunch (20 min) Lunch (20 min)
No Lunch 10:50-11:35 12:01-12:46 11:31-12:16 Pass (5 min) Pass (5 min) Pass (5 min) Pass (5 min)
  45 min. 45 min. 45 min. Lunch (20 min) Lunch (20 min) Lunch (20 min) Lunch (20 min)
4
10:14-10:54
40 min.
4
11:38-12:30
52 min.
4
12:49-1:24
35 min.
4
12:19-1:04
45 min.
5 6 7 8
5
10:58-11:38
40 min.
5
12:34-1:26
52 min.
5
1:28-2:03
35 min.
5
1:08-1:53
45 min.
6 7 8 5
5
11:42-12:22
40 min.
5
1:30-2:22
52 min.
5
2:07-2:42
35 min.
5
1:57-2:42
45 min.
7 8 5 6
        Drop 4 & 8 Drop 1 & 5 Drop 2 & 6 Drop 3 & 7
Website by SchoolMessenger Presence. © 2017 West Corporation. All rights reserved.